Ο ηθοποιός για την απόφασή του να γυρίσει από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε

Για την απόφαση του να επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα από την Αμερική, τη σχέση με τον γιο του, καθώς και τις δυσκολίες που πέρασε η σχέση με την κόρη του, μίλησε ο ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος στην εκπομπή «Ελένη».

Αναφερόμενος στη ζωή του στις Ηνωμένες Πολιτείες, είπε ότι «έμεινα 9 χρόνια στο Λος Άντζελες και με έκανε να γυρίσω αρχικά ο “Ήλιος”, καθώς και το γεγονός ότι ξαφνικά ήχαν παγώσει τα πάντα στην Αμερική. Στην αρχή εκεί ήταν δύσκολα οικονομικά. Όταν άρχισα να διδάσκω, είχα μόνο ένα μάθημα την εβδομάδα και δεν έφθανε για να καλύψει τα πάρα πολύ υψηλά έξοδα. Υπήρχαν μέρες, που δεν είχα ούτε ένα δολάριο να πάρω ένα σάντουιτς. Έχω δει τι σημαίνει πραγματική δυσκολία. Αυτές που ζούμε εδώ, είναι πρωτοκλασάτες δυσκολίες».

Συνέχισε δε λέγοντας ότι «πέρσι ήρθε από την Αμερική και ο γιος μου. Ήρθαν, επέμενε η μαμά του να μείνουν και πάντα εδώ προτιμούσε να βρίσκεται. Είναι ενθουσιασμένος εδώ. Με την μητέρα του δεν είμαστε μαζί πια, αλλά κάνουμε τα πάντα, ώστε να είναι ευτυχισμένος ο μικρός».

«Με την κόρη μου για χρόνια δεν ήταν εύκολη η σχέση μας, για άσχετους, εξωτερικούς λόγους. Τώρα η σχέση μας είναι εξαιρετική. Περνάμε πολύ καλά μαζί, κάνουμε πολύ καλή παρέα. Το καλοκαίρι περάσαμε ποιοτικό χρόνο μαζί και πρόσφατα πήγα στη Δανία που έχει μετακομίσει με τον καλό της» συμπλήρωσε ο δημοφιλής ηθοποιός.

Σχετικά Tags

Γιώργος Καραμίχος

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.