Πάτρα: Για την απρόσκοπτη λειτουργία του ««Καραμανδάνειου» διαβεβαιώνει το υπουργείο Υγείας

Στην παρούσα συγκυρία, οι τέσσερις αναισθησιολόγοι που υπηρετούν στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο» έχουν ζητήσει αναρρωτική άδεια, αναφέρει το υπουργείο Υγείας σε σχετική ανακοίνωση.

Ήδη έχουν ξεκινήσει διαδικασίες για εθελοντική προσωρινή μετακίνηση αναισθησιολόγων από τα παιδιατρικά νοσοκομεία της Αθήνας, ώστε το νοσοκομείο να καλυφθεί και να συνεχιστεί απρόσκοπτα η φροντίδα των μικρών ασθενών, τονίζουν οι αρμόδιες αρχές.

Και προσθέτουν ότι έχει ξεκινήσει διαδικασία προκήρυξης για τις δύο (2) θέσεις αναισθησιολόγων που ζητήθηκαν από το νοσοκομείο και θα εγκριθούν τις επόμενες ημέρες.

Παράλληλα έχει εκπονηθεί σχέδιο ώστε στην περίπτωση που υπάρξει ανάγκη, τα επείγοντα χειρουργικά περιστατικά να αντιμετωπίζονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, στο Ρίο.

Η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας επαναλαμβάνει ότι το Καραμανδάνειο αποτελεί προτεραιότητα ως προς την ομαλή του λειτουργία και δε τίθεται θέμα διακοπής λειτουργίας του. «Κανένα νοσοκομείο δεν κλείνει. Αντίθετα, αναβαθμίζονται»

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.